Metal Dolap Çelik Dolap Modelleri

Metal Dolap Çelik Dolap Modelleri
Tarih : 2020-12-06 15:56:20 Yazar: Admin

Metal Dolaplar Çelik Dolaplar Bir Çok Modelden Oluşmaktadır.

Her ihtiyaca yönelik bulunan metal dolaplar, çelik dolaplar, uzun süreli kullanımı ile bütçenize de destek olmakla beraber çeliğin şıklığını da getirmesiyle beraber ofisinize arşivinize odanıza ve personelinizin kullandığı dolaplara kadar kalitesini özgünliğünü konuşturmaktadır. 

Ofisler için arşiv dolapları, dosya dolapları, özlük dolapları, ve özel üretim dolaplar bulunur ve bu ürün grupları da kendi içlerinde ayrışarak yerinize ihtiyacınıza ve tercihinize göre şekil almaktadır.

Fabrikalar ve her türlü işletmeler için soyunma dolapları modelleri göz doldurmakta ve ihtiyacınızı max seviyede karşılakmatadır. 9-8-6-5-4-3-2 ve tek kişilik soyunma dolapları ihtiyacınıza göre üretilerek kişiselleştirilebilir modelleri ile beraber en ekonomik şekilde ihtiyaçlarınıza cevap vermektedir. 

Malzeme eşya çok amaçlı dolaplar her mekanda evde ofiste fabrikada yazlıkta her alanda alanlarınızı toparlamak içn tasarlanmakla beraber yük taşıma kapasiteleri ile de her rafları ile adeta bir forklift gibi yüklerinizi arda arda dizmenize ve güvenle saklamanıza imkan vermektedir. Tüm ürünler de oldugu gibi bu ürünümüzde de kişiselleşirilebilir seçenekler mevcuttur .

Öğretmen, Öğrenci, Emanet dolapları ile boyutu ayarlanabilir göz ölçüleri ile ihtiyacınıza ve alanınıza yönelik tasarımıyla güvenlik kilit sistemi ile avm lerden okullara fabrikalardan ofislere tüm ihtiyaç duyduğunuz anda max konforla sizi tatmin edecek ürünlerimizdendir.